top of page

Bij mijn verhaal

Welkom

3e8c0254-46e3-4bd9-a528-f5b23e5404b2_edited.jpg
63a42283-c18e-4ed2-9e99-a64049877232_edited.jpg

Ik ben geboren op 2 juni 1968, moeder van twee prachtige volwassen kinderen, down to earth en hou niet zo van regeltjes ;-).

 

Dat er meer is tussen hemel en aarde heb ik altijd geweten maar voor de buitenwereld was dat een taboe en heb ik dat voor mijzelf gehouden. Ik ben als HSP'er iemand die intens voelt (voelen is weten bij mij)en met de jaren is mijn intuitie steeds sterker geworden en durf daarop te vertrouwen. Ik hou van wandelen, lekker eten, goede wijn, diepgang in gesprekken en humor mag zeker niet ontbreken.

 

Het pad wat ik gelopen heb, met ups en downs, waar ik dankbaar voor ben, heeft mij gemaakt tot de persoon wie ik nu ben. Qua ontwikkeling ben ik jaren bezig geweest met opleidingen, workshops/cursussen en lezen en heb daardoor datgene wat resoneerde tot mij genomen. Ik ben van mening dat we allemaal een eigen waarheid hebben die ook soms aangepast kan en mag worden. Ik ben iemand met een helicopterview en verbind snel zaken aan elkaar.

Uiteindelijk is alles een levensles.......... waarvoor we zelf hebben gekozen. Het is maar wat je ermee doet. 

 

Als je echt bereid bent om aan jezelf te werken zullen de inzichten en acties volgen zo ook bij mij. Ik hou van snel en het liefst NU meteen maar weet inmiddels dat veranderen tijd kost om te integreren in jezelf. Heb ik nog wel eens triggers? Jazeker maar kan deze nu snel omzetten waardoor ik er veel minder last van heb. Ik ben coach, ervaringsdeskundige, educator, inspirerend spreker, energetisch healer en werk vanuit mijn intuïtie. Ik kan jou helpen/ondersteunen om inzicht te krijgen in jouw proces en de fases die daarmee gemoeid zijn. 

Alles is energie en als je dat eenmaal doorhebt zal je zien dat het jouw leven ten gunste verandert.

 

Mijn energie, zowel spreken als zijn, is helend en raakt bij jou de punten aan die opgelost mogen worden en waar je naar mag kijken. 

Liefs Nicole

Vreeswijk
Nicole
bottom of page