Aquarel Butterfly 14
IMG_6775.jpg

Welkom

Bij mijn verhaal

Ik ben geboren op 2 juni 1968 en ben moeder van twee prachtige kinderen. 

Ik ben een down to earth persoon en hou niet zo van regeltjes.

 

Ik heb altijd geweten dat er meer is tussen hemel en aarde maar doordat het toch heel lang een taboe is geweest heb ik dat voor mijzelf gehouden. Ik ben als HSP'er iemand die intens voelt, houd van wandelen, lekker eten, goede wijn, diepgang in gesprekken en humor mag zeker niet ontbreken.

 

Het pad wat ik gelopen heb, met ups en downs, waar ik dankbaar voor ben, heeft mij gemaakt tot de persoon wie ik nu ben. Qua ontwikkeling ben ik jaren bezig geweest met opleidingen, workshops/cursussen en lezen en heb daardoor datgene wat resoneerde tot mij genomen. Ik ben van mening dat we allemaal een eigen waarheid hebben die ook soms aangepast kan en mag worden. Uiteindelijk is alles een levensles.......... Het is maar wat je ermee doet.

 

Als je echt bereid bent om aan jezelf te werken zullen de inzichten en acties volgen zo ook bij mij. Ik hou van snel en het liefst NU meteen maar weet inmiddels dat veranderen tijd kost om te integreren in jezelf. Ik ben een intuitieve coach, ervaringsdeskundige en energetisch healer. Nu is het tijd om jou daarmee te ondersteunen en helpen te transformeren naar de persoon die je van binnen echt bent.

Alles is energie en als je dat eenmaal doorhebt zal je zien dat het leven ten gunste verandert.

Liefs Nicole