top of page
download (2).jpg

Recensies

Ik ben een aantal keren bij de groeps- healing sessies van Nicole geweest. Die vond / vind ik fijn en mooi. Ik heb daarop ook een één op één healing van Nicole gehad. Nicole is een speciale vrouw en healer. Je voelt haar liefde, energie en kracht . De healing gaf mij veel, niet alleen energie, maar maakte intense emoties los en gaf daarnaast ook rust. Het was een hele mooie ervaring, die ik zeker wil herhalen.

Arnoud

Ik heb een heel mooie healing mogen ontvangen van Nicole. Ook de live groepshealingen zijn enorm bijzonder. Echt een enorme aanrader!

Jessy

Lieve Nicole, Bedankt nogmaals voor de mooie healing gister avond. Mooie inzicht kaartjes gekregen, en heerlijk mogen genieten van jouw healing . Mooie en fijne gevoelens mocht ik ervaren. Ik zag mijn innerlijk kind feest vieren ( zo bijzonder) Veel gegaapt ( loslaten) En werd ook wat emotioneel. Na de healing hebben we het mogen bepraten hoe ik het had ervaren, en Nicole ook. Zooo mooi en liefdevol gevoel gekregen! Mooie en goede tips mogen krijgen , die ik zeker mag gaan gebruiken Bedankt Nicole, Heel veel liefs En knuffels 

Lianne

Vreeswijk
Nicole
bottom of page