top of page

Ik ben een healer .... ja en?

Ik ben een healer.... het heeft lang geduurd voordat ik dat uit durfde te spreken in het openbaar (wetende hoe het merendeel zou reageren of denken). Ja ik ben een healer van nature 3.0 en dat voel ik uit mijn handen stromen en het is een weten niet meer en niet minder!

Meeste mensen denken ohja Reiki, nee het is veel meer dan dat. Reiki is iets wat iedereen kan leren soort 1.9 (want hij/zij heeft het al). Het is gewoon een vd vele technieken die geclaimd worden door "iemand". Laat ik daar nu net wat weerstand tegen voelen ;-) Alles is energie en energie is niet van iemand laat staan het recht om dat te verkopen alszijnde ik kan jouw de activaties en symbolen geven... Onzin iedereen heeft het recht daartoe simpelweg als je vraagt aan het universum. De technieken werken wel laat ik dat voorop stellen maar ook beperkend als er " geheime codes en activaties bij horen" Ik heb zelfs de Reiki symbolen laten verwijderen. Ik ben Master in de Integrated Energy Therapy en wordt bijna misselijk als ik dat mijzelf hoor zeggen omdat ook dat maar een naam is (bewijsdrang)... Ik ben vrij om alles te voelen en te ervaren wat toebehoort aan het moment. Ja ik ben met deze gave geboren, en ja ik ben ook een down to earth persoon met een inmiddels sterk ontwikkeld bewustzijn. Healen gebeurt als je zelf je eigen angsten en gedragingen leert doorzien en doorleeft. Alles mag er zijn, dat kleine meisje/jongetje in jou die gecorrigeerd/geprogrammeerd werd door ouders/school/vriendjes vriendinnetjes of anders. Als healer raak ik onbewust stukken aan bij jou die gezien mogen worden door jou en geheeld. Soms mag iets meteen weg en soms mag iets doorleeft worden (gezien worden/erkend worden). Als je eenmaal aan jezelf gaat werken ga je laag voor laag te werk (vallen en opstaan) en ja is pijnlijk/verdrietig ga dat niet ontkennen maar brengt je uiteindelijk bij je ware zelf waar je heel erg trots op mag zijn. Als je gaat inzien en voelen dat liefde niet uit je denken bestaat maar vanuit je hart komt (en nee liefde doet geen pijn) ga je anders in het leven staan. Ik word sterker en sterker en zo ook de healingen, sta er zelf versteld van wat er door mij heen gaat ;-). Ik heb mijn visie scherp en mijzelf op 1 jij ook? Let's Go!72 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Vreeswijk
Nicole
bottom of page