top of page

15 tekenen dat jij weleens een healer zou kunnen zijn..

Bijgewerkt op: 1 okt. 2020

Ik kom ze tegen.. Healers, of zelfs Healing Mediums. De een enorm krachtig, de ander iets subtieler. De een al bewust van zijn of haar volle potentie, de ander nog onzeker en niet wetend wat met al die gevoelens en die gave te kunnen doen.


Wat ons vaak tegenwerkt is ons gezonde verstand. Gelukkig maar zou je zeggen. We zijn opgegroeid in een maatschappij van; wat je niet ziet bestaat niet, en doe maar normaal dan doe je al gek genoeg. Steeds vaker schiet echter de reguliere gezondheidszorg tekort. Mensen met een depressie lopen tegen een muur, chronisch zieken zijn uitbehandeld en dan kom je dus in het ' alternatieve' circuit terecht. Dan kom je uit bij mensen die werken met gaven die niet gezien worden, en vaak lastig te bewijzen. Maar dan kom je erachter dat ze een enorme kracht bezitten tot genezen. Zelfs ik als Medium zijnde, maar dus wetenschappelijk geschoold, botste tegen deze overtuigingen op. Midden in een pijnlijke en heftige scheiding, liep ik op mijn tandvlees. Ik was op. Maar daar werd ik doorverwezen door een goede vriendin naar zo'n healing Medium. Wat een nonsens. Hoeveel kan zo iemand nu voor mij betekenen? Met enige dwang ben ik er toch heen gegaan en dit heeft mijn leven en visie op Healers compleet veranderd. Na een sessie voelde ik me steeds weer een ander mens. Kon er weer tegenaan. Tijdens de behandelingen voelde ik zoveel en kon de energie daadwerkelijk worden opgeruimd. Wat bijzonder!


Heb jij weleens het gevoel dat je een gave hebt? Dat je misschien wel een Healer bent of een Healing Medium? Hieronder heb ik 15 tekenen opgeschreven die aangeven dat jij weleens een healer zou kunnen zijn. Uiteraard hoef je ze niet allemaal te bezitten, enkel een groot deel. 1. Je voelt de pijn van anderen en hebt veel empathie voor anderen 2. Je merkt dat vreemden zich snel openstellen voor je en hun verhalen vertellen 3. Je hebt vaak levendige dromen 4. Je hebt een sterke behoefte om mensen te helpen en zou het ook niet anders willen 5. Je kunt niet goed tegen grote menigten, je voelt je snel overweldigd hierdoor 6. Je bent hooggevoelig, je kunt emotioneel zijn 7. Je weet gewoon dat je een spiritueel persoon bent 8. Je hebt snel last van angsten en kunt zelfs een angststoornis hebben 9. Je bent gevoelig voor depressies 10. Je kan de energie van anderen voelen, vooral wanneer deze negatief is 11. Jij bent de vriend die mensen om raad vragen 12. Je houd van kristallen, halfedelstenen en de genezende effecten die ze kunnen hebben 13. Je vind het fijn om als mediator op te kunnen treden en mensen hun problemen op te lossen 14. Je voelt je vaak moe of zelfs uitgeput na sociale uitjes 15. Je hebt ergens in je leven een trauma meegemaakt die je voorgoed heeft veranderd Herken jij jezelf in meerdere of misschien wel alle punten? Dan is de kans groot dat jij een Healer bent, of misschien wel een Healing Medium. Maar dat gevoel had je misschien zelf ook wel een beetje? of niet soms?


40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Vreeswijk
Nicole
bottom of page