top of page

Kwetsbaar & Sterk?

Jezelf kwetsbaar opstellen en regelmatig in tranen uitbarsten dat herken ik als geen ander. Vandaag ook even zo’n moment en ik ben het gewend van mijzelf dus zeg dan ach joh dit gaat over praat maar door. Iemand zei ik dacht dat jij zo sterk was!


Ik zei; dat ben ik ook want deze kwetsbaarheid en mijn tranen hebben mij heel veel gebracht nl mijn pijnen, frustraties en boosheid loslaten. Dat is mijn groei en heeft mij super sterk gemaakt. Ik wilde mij niet verdedigen maar het vanuit mijn perspectief laten zien.

Je kwetsbaarheid durven tonen (je gevoel) is juist heel sterk ipv je verbergen achter een masker of stoer gedrag (wat je uiteindelijk opbreekt of ziek maakt als je je niet uit zoals je je werkelijk voelt).

Ik zie alle ervaringen als een les en bepaal hoe ik ermee omga. Jezelf open en bloot kunnen laten zien is mooi en laat niemand je iets anders wijsmaken. Dit geldt voor zowel mannen als vrouwen ofcourse 😉.


Dus voel, spreek je uit en wees niet bang voor een reactie van een ander, het gaat om jou! Als je jezelf durft te zijn ben je sterk💪!


Liefs Nicole41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Vreeswijk
Nicole
bottom of page